Home
Boeketten
Bloemstukken
NL Bloemen
Grafstukken
Bloemen Symboliek
Pakketten
Gebak
Betaling
FAQ
Contact Ons
Bedrijfsprofiel
Reacties

Enkele reacties van onze klanten. Om privacy redenen hebben wij hun namen afgekort.

Vandaag bericht ontvangen dat de bloemen en het pakket waren aangekomen en ik wil je heel hartelijk danken voor de uitstekende verzorging. Mijn kennisje was verrast en daar was het mij om te doen een aardigheidje met een verjaardag is goud waard.
Ik zal zeker in het vervolg indien dit van pas komt weer van je diensten gebruik maken.
Het is in een woord ¨CHAPEAU¨ en voor harhaling vatbaar. Ook bedankt voor het uitermate plezierige e-mail contact en wie weet tot wederhoren

Groeten van C.


Vriendelijk willen wij U bedanken voor de verzending van de digitale foto en vooral de verzorging daarvan. De krans ziet er goed uit. Wij zijn tevreden. Wanneer wij een keertje met vakantie komen, zullen wij zeker een bezoekje brengen bij het graf waar onze tante ligt. Hopelijk bestaat de Krans nog zodat wij een glimp van kunnen zien. Ook aan u zullen wij een bezoek brengen voor kennismaking om eventuele zaken met u te bespreken. Wij hebben enkele informaties op het web site gelezen die ons aanspreekt en met u van gedachten willen wisselen. Mocht u nieuwe informaties hebben die wij goed zouden kunnen gebruiken, kunt u ons altijd deze emaillen of bellen. Wij zullen het fijn vinden.

Nogmaals, Van Harte Bedankt voor de goede en zakelijke vertrouwen.

Groetjes

P.N.


We zijn hartstikke tevreden met de foto's. Nog bedankt voor de box chocola, alleen heb ik die verdiend en niet de jarige, haha. Maar ik waardeer dat gebaar zeker. Ga vooral zo door met jullie zaken en die mooie ruikers.

R


Bedankt voor het mogelijk maken om een ruiker te sturen voor mijn lieve vader op zijn verjaring.

S.


Hierbij willen wij u danken voor de snelle afhandeling daar in Suriname. Misschien gaan wij weer een pakket/bloemstuk sturen, maar dat hoort u nog van ons hoor, en wij hebben de foto's heel goed ontvangen ook bedankt ervoor hoor. Ik ben heel tevreden over jullie en wij vonden vooral de foto's heel leuk

M


Hallo,

Mijn vriendin had gebeld; ze heeft het boeket vandaag al ontvangen! Dus het is bij deze al geregeld. Mijn vriendin was heel erg blij. Het boeket was werkelijk fantastisch mooi en goed verzorgd.

Bedankt!

M. H


Beste Mensen,

De foto van de bezorging van het bloemstuk aan mijn moeder heb ik ontvangen en was er zeer verrast mee, bedankt. Een erg goed en origineel initiatief van jullie, waar ik zeker in de toekomst vaker van gebruik zal maken. Mijn complimenten, zulke iniatieven in Suriname is te waarderen en toe te juichen. Ik zal dit ook doorgeven aan mijn kennissen en familie, omdat ik van mening ben dat zo'n ondernemerschap in het verre Sranang steun verdient wanneer het gaat om het plaatsen van orders.

Veel succes en tot de volgende bezorging

M J


Mijn moeder was blij verrast met de mooie ruiker en niet te vergeten de twee doosjes chocola.
Jammer genoeg zit ons contact er voorlopig op, maar zodra de gelegenheid zich voordoet, hoop ik weer een beroep op je te kunnen doen.

Met vriendelijke groet,

M


Hallo,

Wij zijn hartstikke tevreden met uw diensten en service en zullen u ook bij anderen aanbevelen. Foto en ruikers zijn echt leuk geworden.

Fam. B-P


Hi,

Thnx voor de foto. We waren misschien wat ongeduldig maar gewoon heel erg nieuwsgierig!
De bloemen waren prachtig! Zeker voor herhaling vatbaar.

groetjes,

S


Hallo,
 
Hartelijk dank voor uw zeer goede service! Ga zo door met uw site.
 
Groetjes,
 
S S

Ik wil je laten weten dat ik me opa gebeld had en hij was erg blij en verrast met die ruiker.
Hij zei dat het heel erg mooi was. Anyway, bedankt voor alles en ik laat zeker heel gauw weer wat van me horen.

S.


Goedemiddag,

Bij deze wilde ik jullie heel graag bedanken voor de bloemenservice.
Mijn vader was zeer onder de indruk van de bos bloemen.
Nogmaals heel erg bedankt!

Met vriendelijke groet,

N A


Hallo

Ik heb in November al een keer bloemen bij jullie besteld voor mijn 80 jarige oma.
Is goed bevallen, vooral met die foto.

Alvast bedankt voor alle moeite,

M


Soms loopt het ook mis en ook die reactie willen wij u eerlijkheidshalve niet onthouden

Sorry, ik kan hier niets mee kopen. Ik heb je gewoon het juiste adres gegeven, ik had je ook gevraagd wat het zou kosten. Alles is eerlijk gegaan.
Maar wat ik niet kan begrijpen is dat je dat je daarvoor een hele dag voor nodig hebt gehad om het bloemetje te bezorgen. Weet je, ik ben zo kwaad dat ik eigenlijk gewoon geen woorden voor heb. Alles wat Surinamers betreft is duur of ze zijn altijd te laat. Maar ik zal het in het vervolg geen zaken meer met jullie doen, want jullie zijn gewoon waardeloos en niet te vertrouwen. En communiceren is ook een vak apart voor jullie dat ik ook tig keer met jou heb gebeld om te vragen waarom het niet bezorgd was. Ook ik heb kosten moeten maken en moeite doen voor iets, ook had ik enigszins wat services van jullie verwacht en ook die schoot tekort. Ik ga hoe dan ook mijn geld terugboeken met heel simpel 1 druk op de knop.
 

SuriGift.com, © Copyright 2002-2011. All rights reserved.